Kom ut i två olika processer

Ofta händer det i olika situationer, nämligen.. att man måste be andra om hjälp med läsningen och skrivningen för att dyslexin sätter krokben på en. Samt ”bara för att” man har en ljusare och feminiare röst som bög, att man måste förklara att; Ja, jag heter Mia-Jonas och är ”man” och stolt homosexuell.

Hur många gånger har Du kommit ut?

I föreläsningen beskriver Mia-Jonas sin är livslånga process kring att dels väldigt ofta på olika sätt behöva säga:

”Men hallå, jag behöver tid på mig att läsa igenom detta, då min dyslexi ger sig till känna!” eller varför inte den klockrena situationen som Yes; din troliga fråga kring min sexuella läggning/identitet stämmer!”

Ja, jag är stolt bög eller som många hellre tar ordet ”homosexuell” i sin mun.

Det är inte alltid en ”dans på rosor”. Men Mia-Jonas är av den person gärna samtalar om ämnet gärna tar upp samtalet och diskussionen! Har pratar gärna om detta och ger möjlighet till samtal och diskussion under föreläsningen; Kom ut i två olika processer.

 

För att boka en föreläsning, klicka här!